Ichiran Ramen

https://www.flickr.com/photos/8tokyo/12590509614/player/2d1ae602b2

https://www.flickr.com/photos/8tokyo/12590076255/player/16a5fa695b

https://www.flickr.com/photos/8tokyo/12590075685/player/e004332209

I went to Ichiran for the first time after maybe 10 or more years.
Their unique “concentrate on the flavor” (it means like “focus only for your ramen”) system is still keeping popularity.
Waited for a lines of hungry guys for a while, then we could get vacant separate small booths.

https://www.flickr.com/photos/8tokyo/12590075365/player/42c7759708

https://www.flickr.com/photos/8tokyo/12590075345/player/f9488090bc

Boiled egg came first from small front window. Then ramen came, the waitress (we can see her apron and ID card from there!) said “Please take your time for good ramen!” and closed small window by bamboo blind. It’s always funny experience to have ramen “alone” even if I go to there with someone.

Ichiran (English Guide)

コメントを残す

以下に詳細を記入するか、アイコンをクリックしてログインしてください。

WordPress.com ロゴ

WordPress.com アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

Twitter 画像

Twitter アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

Facebook の写真

Facebook アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

%s と連携中

%d人のブロガーが「いいね」をつけました。